Mënyra më e Mirë e Ngrirjes së Spinaqit – Plot Vlera Gjatë Gjithë Vitit

Vlerat e shumta të spinaqit me siguri i dini mirë, bashkë me përdorimet e shumta në kuzhinë.

Për ata që duan të përfitojnë vitaminat B6, C, E apo K spinaqi është mënyra më e sigurt dhe natyrale për t’i marrë.

Një burim shumë i madh edhe i kaliumit, acidit folik dhe hekurit, pra kocka më të forta dhe organizëm i shëndetshëm.

Megjithëse është burim shëndeti dhe vlerash, natyra nuk e dhuron gjatë gjithë vitit këtë bimë mrekullibërëse.

Prandaj në këtë artikull të AgroWeb.org ju tregojmë disa mënyra të thjeshta se si ta shfrytëzoni gjatë gjithë vitit.

Për të gjithë ata që e shijojnë apo për ata që duan të përfitojnë nga vlerat e tij, spinaqi i ngrirë është zgjidhja më praktike.

Mëposhtë gjeni të shpjeguar mënyrën e saktë të ngrirjes pa humbur asnjë vlerë.

Si të ngrini spinaqin në shtëpi

Ky proces nis sigurisht me pastrimin e mirë të të gjitha gjetheve të spinaqit.

Lajini ato me kujdes një nga një, në mënyrë që të mos mbesin papastërti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*